Φωτιά στη Ρόδο: Ευχαριστήρια επιστολή Βαρβιτσιώτη στους επαγγελματίες που συνέδραμαν σε απεγκλωβισμούς

Πρόκειται για καπετάνιους και χειριστές επαγγελματικών λέμβων, επιβατηγών - τουριστικών πλοίων, ρυμουλκών, αλιευτικών, ταχυπλόων και ενός τζετ σκι

Ευχαριστήριες επιστολές στους 57 ιδιώτες – επαγγελματίες που συνέδραμαν με τα πλωτά τους μέσα στον απεγκλωβισμό των 3.700 ατόμων από τις πυρκαγιές στη Ρόδο, απέστειλε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Πρόκειται για καπετάνιους και χειριστές επαγγελματικών λέμβων, επιβατηγών – τουριστικών πλοίων, ρυμουλκών, αλιευτικών, ταχυπλόων και ενός τζετ σκι.

Στην επιστολή, η οποία απευθύνεται ονομαστικά στον καθένα ξεχωριστά, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφέρει:

«Θέλω να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την καθοριστική συνδρομή σας στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού, δια θαλάσσης, κινδυνευόντων προσώπων λόγω των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στο νησί της Ρόδου, τον Ιούλιο 2023.

Η ενέργειά σας αυτή αποτελεί εξαίρετη πράξη αλληλεγγύης που αποδεικνύει ύψιστη προσήλωση στις μακροχρόνιες παραδόσεις της Ελληνικής ναυτοσύνης και στην προστασία του πολυτιμότερου αγαθού, της ανθρώπινης ζωής.

Σας εύχομαι ολόψυχα υγεία και ό,τι καλύτερο για εσάς και τους αγαπημένους σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα