Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Φ. Ζαννετίδης: Ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την φωτιά

"Θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αναδείχθηκαν και αυτά που προκύπτουν για το μέλλον της Ρόδου" σημειώνει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Απάντηση στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου,  Μανώλη Γλυνό, δίνει μέσω του RV,  ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Φιλήμονας Ζαννετίδης, όσον αφορά την άρνησή του να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη για μεθαύριο συνεδρίαση του οργάνου.

Στην δήλωσή του ο κ. Ζαννετίδης αναφέρει:

Κύριε Γλυνέ,     

            Την ώρα που η μια γιγάντια επιχείρηση είναι σε εξέλιξη, βρήκατε την ευκαιρία να επιβεβαιώσετε, για μια ακόμη φορά, τον κακό σας εαυτό.

Στην Ρόδο, που δεν αγαπάτε μόνο εσείς, σήμερα δίνεται ένας αγώνας ψυχής από όλους και όχι μόνο από το πληκτρολόγιο στο οποίο εσείς διακρίνεστε.

Είναι απολύτως σαφές ότι θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης συνεδρίαση στη Ρόδο, αφού αυτή η Περιφερειακή αρχή δεν κρύφτηκε ποτέ και από τίποτα .

Και βέβαια θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αναδείχθηκαν και αυτά που προκύπτουν για το μέλλον της Ρόδου και αυτό θα είναι και μια πρώτης τάξης ευκαιρία να μάθετε και εσείς, επιτέλους, κάτι σχετικά με τις αρμοδιότητες στην δημόσια διοίκηση.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα