Εξόρμηση Κινητής Οφθαλμολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου Ρόδου στο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ)

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 07 Ιουνίου 2023 στο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) ο Οφθαλμολογικός έλεγχος του κέντρου από την Κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου ‘‘Ανδρέας Παπανδρέου’’, η οποία αποτελεί ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του περιφερειακού πληθυσμού.

Η ομάδα εργασίας αποτελείτο από τον Δ/ντή Οφθαλμολογικής Κλινικής κ. Κόκκινο Μιχαήλ, τον Ιατρό κ. Λιακόπουλο Δημήτριο και την κα Σχίζα Μαρία νοσηλεύτρια της κλινικής.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία τον Πρόεδρο Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας και Αντιδήμαρχο Δήμου Ρόδου  κ. Τριάντο Γεώργιο, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν, ο καθένας από την πλευρά του στην επιτυχία της δράσης.

Η προστασία της υγείας και της ζωής των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, ήταν και παραμένει βασική προτεραιότητα της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα