Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπής σε Ρόδο και Κω

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και σχηματίστηκαν σε βάρος τους  ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες

Εξιχνιάστηκαν χθες πέντε περιπτώσεις κλοπής σε Ρόδο και Κω. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες σε βάρος συνολικά πέντε δραστών, οι όποιοι ταυτοποιήθηκαν, εντοπίσθηκαν και κατά περίπτωση προσήχθησαν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες.

Ειδικότερα εξιχνιάστηκαν:

  • Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, δύο περιπτώσεις κλοπής μονάδων κλιματιστικών και μπόιλερ από εξωτερικό χώρο επιχείρησης και περιφραγμένο προαύλιο κατοικίας, τις οποίες διέπραξε στις 08 & 09.11.2023 αντίστοιχα ένας 40χρονος ημεδαπός.
  • Από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, μια αφαίρεση Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου η οποία διαπράχθηκε την 15.03.2023 από 36χρονο ημεδαπό και το όχημα βρέθηκε από αστυνομικούς και αποδόθηκε στον δικαιούχο.

Επίσης, μια κλοπή καλωδίων από χώρο επιχείρησης βιολογικού καθαρισμού που διαπράχθηκε από 23χρονο ημεδαπό.

  • Από το Τμήμα Ασφαλείας Κω, παραβίαση Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου και αφαίρεση ηχοσυστήματος και εργαλείων που διαπράχθηκε τη 11.11.2023 από δύο ημεδαπούς ηλικίας 21 και 22 ετών, και βρέθηκαν τοποθετημένα σε όχημα του 21χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα