Ευρυδίκη Νάκη στον RV: Είναι ανήθικο να εργαλειοποιείται από κάποιους η τραγωδία των Τεμπών (audio)

"Δεν κάνουμε πολιτική πάνω στους νεκρούς" απαντά η Αντιπεριφερειάρχης στον Γ. Πασσανικολάκη για το γήπεδο μπάσκετ στο Ζηπάρι της Κω

Την οργισμένη αντίδραση της Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου και Επαγγέλματος και Προέδρου της ΑΜΚΕ “Γαληνός”, Ευρυδίκης Νάκη προκάλεσε μία ανοικτή επιστολή του συμπατριώτη της Γιώργου Πασσανικόλακη από την Κω, για την εργολαβία στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στο Ζηπάρι της Κω, που καταλήγοντας σημειώνει τις φράσεις: “Τα παιδιά μας, όλα τα παιδιά της χώρας, αξίζουν πολύ περισσότερο από τη λογική… πάμε κι όπου βγει. Για αυτά πρέπει να παλεύουμε γιατί αύριο δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ας αναπαυτούν εν ειρήνη οι ψυχούλες όσων χάθηκαν τόσο άδικα εξαιτίας ανευθυνο-υπεύθυνων”.

Σημειώνεται ότι το γήπεδο, μόλις ολοκληρώθηκε και πριν ακόμη παραληφθεί,  βανδαλίστηκε από αγνώστους που έσπασαν τα προστατευτικά των πάγκων των αθλητών και έκαψαν την οροφή από πλεξιγκλας, αλλά γι αυτό δεν υπήρξε η ίδια “ευαισθησία” από τον κ. Πασσανικολάκη, ο οποίος φαίνεται να προσπέρασε το γεγονός.

Η κα Νάκη μίλησε σήμερα το πρωί στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη στο Πρωινό Χ-press, σημειώνοντας πως είναι ανήκουστο και ανήθικο να προσπαθεί κάποιος εξυπηρετώντας τους δικούς του σκοπούς, για λόγους μικροπολιτικής να ταυτίζει τις … διαγραμμίσεις στο γήπεδο μπάσκετ με τα 57 θύματα, νέα παιδιά και φοιτητές, που χάθηκαν τόσο άδικα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε όλη τη χώρα.

Αναλυτικότερα η Αντιπεριφερειάρχης απευθυνόμενη προς τον κ. Πασσανικολάκη, τόνισε χαρακτηριστικά:

Είναι αδιανόητο ότι κάποιος προσπαθεί να εργαλειοποιήσει την ασύλληπτη τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, για να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς, ώστε να δημιουργήσει εντυπώσεις και να σύρει μαζί του κόσμο. Δεν κάνουμε πολιτική πάνω σε 57 νεκρούς. Τον καλώ να ξαναδιαβάσει τι έχει γράψει είτε από σκοπιμότητα, είτε δεν ξέρω για ποιους άλλους λόγους. Είναι αδιανόητη και ανήθικη η εκμετάλλευση του θανάτου για οποιονδήποτε λόγο. Όλοι παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, για τις επόμενες γενιές”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα