Έτοιμο το «χαλί» του Εθνικού Σταδίου Ρόδου

Στο «χαλί» του Εθνικού Σταδίου Ρόδου θα φιλοξενήσει σήμερα ο γηπεδούχος Διαγόρας την Καλλιθέα.

Πρεμιέρα για την ροδιακή ομάδα στο νέο αγωνιστικό τάπητα του ΔΣΡ μετά την επανασπορά του γηπέδου που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Τέρη Χατζηιωάννου και τον Πρόεδρο του σωματείου Χρήστο Παπαδημητρίου, με έξοδα που ανέλαβε η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ μετά από συνεννόηση με τις δυο ιστορικές ομάδες του νησιού μας «Ρόδος» και «Διαγόρας» που δηλώνουν ως έδρα το δημοτικό στάδιο.

Την ικανοποίηση τους για την ανακατασκευή του γηπέδου που γίνεται για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δηλώνουν ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Καμπουράκης και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Χατζηιωάννου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες στο σύλλογο για την πρωτοβουλία και στις ομάδες Ρόδος και Διαγόρας για την κατανόηση τους, ευχόμενοι καλή επιτυχία στις ομάδες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η επανασπορά ολοκληρώθηκε από την πιο εξειδικευμένη και πρωτοπόρα σε χλοοτάπητες των περισσότερων γηπέδων στην Ελλάδα της S.L.1 και της S.L.2 Hellasod με τη συνδρομή των υπηρεσιακών υπαλλήλων του ΔΟΠΑΡ που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, ώστε ο αγωνιστικός τάπητας να ολοκληρωθεί έγκαιρα με το καλύτερο αποτέλεσμα για την αρτιότητα του γηπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα