Εργασίες συντήρησης στον κόμβο Τραουνού – Εφιστάται η προσοχή των οδηγών

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι στον ισόπεδο κόμβο Κ-13 της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, «Κόμβος Τραουνού», θα  εκτελεστούν εργασίες συντήρησης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Τριετής συντήρηση Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ν.Α.Ι., Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου, κεντρικού τμήματος νήσου Ρόδου και Οδικού Δικτύου νήσου Χάλκης».

Οι εργασίες θα είναι διάρκειας από Δευτέρα 01-04-2024 και ώρα 07:00 έως Παρασκευή 05-04-2024 και ώρα 17:00.

Οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος θα πραγματοποιηθούν με προσωρινό ταυτόχρονο κλείσιμο μίας εκ των δυο λωρίδων ανά κατεύθυνση της Εθνικής Οδού, στην θέση του κόμβου και για συνολικό μήκος περί των 500μ.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών, κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης, οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας της αναδόχου εταιρείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και την κατανόησή σας, και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

 

 Ο  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ  Τ.Ε.Ε.                                             Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ  Δ.Τ.Ε.Δ.

 

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ                                               ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα