Επίσκεψη κλιμακίου της Ε.Ε ΑΔΕΔΥ στη Ρόδο, για την απεργία της 21ης Μαΐου

Ενημέρωση των εργαζόμενων του Δημόσιου Τομέα της Ρόδου από κλιμάκιο της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 13 Μαΐου για ζητήματα που απασχολούν τον Δημόσιο Τομέα και για την απεργία της 21ης Μαΐου.

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου ενημερώνει τα Πρωτοβάθμια Σωματεία του Δημόσιου Τομέα της Ρόδου και τα μέλη τους, ότι τη Δευτέρα 13 Μαΐου και την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 θα βρίσκεται στη Ρόδο κλιμάκιο της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση των εργαζόμενων του Δημόσιου Τομέα του νησιού της Ρόδου από μέλη της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ για τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα και ενημέρωση για την Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 21 Μαΐου 2024.

Η συνάντηση για την ενημέρωση των μελών των Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ρόδου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Μαΐου, ώρα 7:00 μ.μ. στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.

Την Τρίτη 14 Μαΐου το κλιμάκιο της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ θα επισκεφτεί εργασιακούς χώρους του Δημοσίου και θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 12:30 μ.μ. στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου.

 

Για την Ε.Γ. του Ν.Τ. Δωδεκανήσου

Ο Πρόεδρος                               Ο Γ. Γραμματέας

Μουτσάκης Κώστας                      Τζωρτζακάκης Γιώργος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα