Επιχείρηση εκκένωσης της παραλίας “Κόβα” από τους παράνομους μετανάστες (ΗΧ)

Με παρέμβαση του Δήμου Ρόδου προς την Αστυνομία και σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συντονισμένη επιχείρηση εκκένωσης από την παράνομη κατάληψη του δημοσίου χώρου από παράνομους μετανάστες, κάτω από τον ξύλινο πεζόδρομο στην περιοχή της Ακκαντιάς, στην παραλία “Κόβα”, στην πόλη της Ρόδου, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Γιάννη Μηνατσή, ο Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου, Στράτος Καρίκης.

“Με λεωφορεία της ΡΟΔΑ θα μεταφερθούν για ταυτοποίηση και ανάλογα με την κάθε περίπτωση για τα περαιτέρω, ώστε να προωθηθούν προς τις δομές μεταναστών (ΚΥΤ) σε Κω ή Λέρο”, όπως δήλωσε στο σταθμό μας ο κ. Καρίκης.

Παράλληλα ο κ. Καρίκης τόνισε ότι η επιχείρηση θα γινόταν και σε πάρκα και χώρους όπου εντοπίσθηκαν παράνομοι μετανάστες, όπως και στο χώρο πίσω από το παλιό υγειονομείο. “Είναι συνεχείς οι παρεμβάσεις που κάνουμε προς την ΕΛ.ΑΣ. και μάλιστα είχαμε εκτενή συνεργασία με τον αναπληρωτή αστυνομικό διευθυντή κ. Τσακιράκη, καθώς ο κ. Καζαμίας βρίσκεται σε άδεια αυτές τις ημέρες”, είπε επιπροσθέτως ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 

 

Ν.Π.

Φωτο από εφημερίδα “ΡΟΔΙΑΚΗ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα