Επιχείρηση διάσωσης 52χρονης Γερμανίδας τουρίστριας στην Κάρπαθο από την Πυροσβεστική

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια τουρίστριας, η οποία τραυματίστηκε στην περιοχή που βρίσκετε το σπήλαιο του Λημνιάτη ,βόρεια της παραλίας Αχατα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Με ανάρτηση του ο Αρτέμης Κοκολακης μας ενημερώνει για την πετυχημένη επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρπάθου μετά από κλήση Γερμανίδας τουρίστριες σε δύσβατη περιοχή Βόρεια της Αχαΐας.
Σήμερα το πρωί και ώρα 11:30 η Υπηρεσία μας δέχθηκε κλήση για παροχή βοήθειας σε 52 χρoνη Γερμανίδα ,η οποία βρισκόταν σε μια πολύ δύσβατη και κακοτράχαλη διαδρομή ,στην περιοχή που βρίσκετε το σπήλαιο του Λημνιάτη ,βόρεια της παραλίας Αχατα .
Η κυρία χτύπησε στο δεξιό πόδι της , με αποτέλεσμα να έχει πάθει εξάρθρωση του δεξιού αστραγάλου της .
Η υπηρεσία μας με πέντε άντρες , με την βοήθεια συντεταγμένων οδηγήθηκε στο σημείο ,αντιμετώπισε το τραύμα κάνοντας σταθεροποίηση και ακινητοποίηση με την χρήση ειδικού νάρθηκα , στην συνέχεια τοποθετήθηκε σε φορείο για την μεταφορά της .
Μετά από μια επίπονη προσπάθεια ,σε μια ανηφορική και δύσβατη διαδρομή , με καιρικές συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας ,μετέφερε την κυρία στο κεντρικό δρόμο , όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ .
Εκ μέρους της διοίκησης του Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρπάθου , να συγχαρώ τους συναδέλφους για την πραγματικά δύσκολη προσπάθεια .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα