Έπιασε δουλειά στην Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού ο Μιχάλης Καφετζής – Το καλωσόρισμα της Στεφανίας Στάγκα

Δουλειά έπιασε αμέσως στην Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού ο κ. Μιχάλης Καφετζής, ο οποίος προσχώρησε στην παράταξη του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη και ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος.

Σήμερα μάλιστα είχε συνάντηση με την πρόεδρο της Κοινότητας Ιαλυσού κα Στεφανία Στάγκα, η οποία τον καλωσόρισε με ανάρτησή της και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αναλυτικά:
Καλωσορίζουμε στην Δ.Κ. Ιαλυσού τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για την Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού κ. Καφετζή Μιχάλη.
Ο κ. Καφετζής θα έχει την ευθύνη , τον προγραμματισμό , την εποπτεία , τον συντονισμό και την παρακολούθηση όλων των θεμάτων στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού του Δήμου Ρόδου και τον υπηρεσιών που εδρεύουν στην Δημοτική Ενότητα σε συνεργασία με την πρόεδρο της Δ.Κ. Ιαλυσού με κοινό στόχο την ανάδειξη και αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Δ.Ε. Ιαλυσού προς το συμφέρον και όφελος των συμπολιτών μας.

Ενημερώθηκε για την εξέλιξη του τεχνικού προγράμματος για έργα και παρεμβάσεις που υλοποιούνται καθώς και για την σύνταξη μελετών και την ωριμότητα νέων , έτοιμα προς δημοπράτηση.

Έργα τα οποία μελετώνται και εκτελούνται τόσο από τον Δήμο Ρόδου με τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη καθώς και από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με Περιφερειάρχη τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Κύριε Καφετζή καλή επιτυχία στο έργο μας!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάββα Χριστοδούλου για την άριστη συνεργασία στην Δ.Ε. Ιαλυσού και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στις Δ.Ε. Καμείρου και Νότιας Ρόδου.

Η πρόεδρος της Δ.Κ. Ιαλυσού , Στεφανία Στάγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα