Επί ποδός η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Η κακοκαιρία “σφυροκοπάει” από το πρωί τη Ρόδο

Διαχειρίσιμα ολα μέχρι στιγμής, δηλώνει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος - Περιορισμό των μετακινήσεων συνιστούν ΠΝΑΙ και Δήμος Ρόδου - Στο επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, Χρήστος Ευστρατίου

Σε αυξημένη ετοιμότητα είναι όλος ο μηχανισμός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με πολύ έντονες βροχοπτώσεις, χαλαζόπτωση και θυελλώδεις ανέμους “σφυροκοπάει” τη Ρόδο από τις 9 το πρωί. Επί ποδός ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες που βρίσκονται σε επιφυλακή όχι μόνο στη Ρόδο, αλλά και στα νησιά μας, για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που τυχόν παρουσιαστούν εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Διαχειρίσιμα ολα μέχρι στιγμής, δηλώνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες της Ρόδου να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των φαινομένων έχει απευθύνει τόσο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όσο και ο Δήμος Ρόδου με επείγουσα έκκληση, επισημαίνοντας επίσης ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η διέλευση από ποτάμια και χείμαρρους.

“Στο επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου συμμετέχουμε στον συντονισμό λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο νομό”, δηλώνει από την πλευρά του ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, Χρήστος Ευστρατίου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB.

Το πρωί ο κ. Ευστρατίου μίλησε στον Real Voice 99.5: “Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή να περάσει το κύμα κακοκαιρίας”.

Ν.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα