Επεισόδιο με δύο τραυματίες στ’ Αφάντου

Αιματηρό επεισόδιο και βίαιή διακοπή του καρναβαλιού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ενός επεισοδίου που σημειώθηκε -σύμφωνα με με τις μέχρι τώρα ενδείξεις και πληροφορίες- μεταξύ τεσσάρων ατόμων στο χωριό Αφάντου της Ρόδου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εξ αυτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στην πλατεία Αφάντου μεταξύ τεσσάρων ατόμων για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν από αιχμηρό αντικείμενο και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Για το επεισόδιο αυτό, στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου βρίσκεται ήδη ένα άτομο αλβανικής καταγωγής ενώ ερευνάται η εμπλοκή και ενός δεύτερου ατόμου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιοι είναι οι υπαίτιοι, ώστε σε βάρος αυτών να σχηματιστεί δικογραφία και να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.

Πηγή: www.rodiaki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα