Επανεκκίνησε η λειτουργία της βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στη Σύρο

Από χθες, 1η Μαρτίου 2024, επανεκκίνησε η λειτουργία της βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στη Σύρο.

Η άκρως θετική αυτή εξέλιξη ήρθε ως επιστέγασμα επίμονων προσπαθειών και συντονισμένων επαφών όλων των αρμόδιων αρχών και φορέων του νησιού, καθώς αποτελεί ένα ζήτημα μείζονος σημασίας για την προστασία της δημόσιας υγείας και την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας για όλους τους Κυκλαδίτες.

Ευχαριστούμε θερμά για τη βούληση και τις ενέργειές τους τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Δένδια και τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και την Πολεμική Αεροπορία και τον Στρατό Ξηράς για τη διάθεση των ελικοπτέρων.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’, τον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου π. Πέτρο Στεφάνου, τους Βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Γιάννη Βρούτση, Κατερίνα Μονογυιού, Φίλιππο Φόρτωμα και Μάρκο Καφούρο, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη, την Αερολιμενάρχη Σύρου κα Βίκυ Πρέκα, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου κ. Νικόλαο Ρούσα, την Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σύρου κα Κατερίνα Καλογεράκη, τη 2η ΔΥΠΕ, το κεντρικό ΕΚΑΒ και το ΕΚΑΒ Σύρου, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννη Ρούσσο, τον Σύλλογο «Τερψιχόρη», τη Μεταφορική «ΓΑΔ», τον κ. Μανώλη Βαμβακούση, τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου – Ερμούπολης και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Φραγκίσκο Βακόνδιο και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Γιάννη Μαραγκό, τα τοπικά ΜΜΕ και γενικά όλες τις αρχές και τους φορείς του νησιού μας που στήριξαν με κάθε τρόπο αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για τον τόπο μας!

otavoice.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα