Εντυπωσιακές εικόνες από την «Γιορτινή Αγκαλιά» στην Ιαλυσό

Ζεστασιά και ζωντάνια γέμισε τις ημέρες των Χριστουγέννων η περιοχή της Ιαλυσού, κάτι στο οποίο συνέβαλε και η φιλοξενία των εορταστικών εκδηλώσεων «Γιορτινή Αγκαλιά» από την Κοινότητα και την Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού.

Η πλατεία της Ιαλυσού έγινε πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους από τις 18 Δεκεμβρίου, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να παρακολουθήσουν από κοντά τα διάφορα δρώμενα.

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσαν ο αντιδήμαρχος Ιαλυσού Σάββας Χριστοδούλου και η πρόεδρος της Κοινότητας Στεφανία Στάγκα:

Στο τέλος τους φτάνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις “Γιορτινή Αγκαλιά” 18/12/22-07/01/23 που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Συγχαρητήρια στον Πάτερ Κωνσταντίνο και την εκκλησιαστική επιτροπή για την πρωτοβουλία και την συνεργασία.

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρο Κολιάδη για την στήριξη των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε την αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Τσαμπίκα Κιαχαγιά , τον υπεύθυνο πολιτιστικών εκδηλώσεων κ. Γιώργο Χατζηκαλημέρη και το εργατοτεχνικό προσωπικό για τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τον πολιτιστικό σύλλογο Ιαλυσού “Χορόσπιτο” και τον τοπικό σύμβουλο κ. Αντώνη Ταβερνάρη για την διάθεση βεγγαλικών στην έναρξη των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε την φιλαρμονική Καλυθιών με τον αρχιμουσικό κ. Γεώργιο Μαλωίνα και τους Μichelino & Emiliano Circus Show.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στο σύνολο των εκδηλώσεων μας , καθώς και τους παρευρισκόμενους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα