Εντοπισμός 56 μεταναστών και σύλληψη των διακινητών τους στη Σύμη

Τις πρωινές ώρες την 02/06/2024, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σύμης για ένα ακυβέρνητο ταχύπλοο (Τ/Χ) σκάφος στην περιοχή της παραλίας «ΣΤΡΑΤΕΡΗ».

Ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και στελέχη της Λιμενικής Αρχής στην ξηρά μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το σκάφος χωρίς επιβαίνοντες. Στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκαν τριάντα δύο (32) αλλοδαποί. Από το Λιμεναρχείο Σύμης που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 19χρονος χειριστής του σκάφους και διακινητής.

Επίσης, τις πρωινές ώρες την 02/06/2024, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σύμης για ένα ταχύπλοο (Τ/Χ) σκάφος στην περιοχή «ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ».

Ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και στελέχη της Λιμενικής Αρχής στην ξηρά μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το σκάφος χωρίς επιβαίνοντες. Στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκαν είκοσι έξι (26) αλλοδαποί. Από το Λιμεναρχείο Σύμης που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 24χρονος χειριστής του σκάφους και διακινητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα