Ένωση Ξενοδόχων: Δωρεάν αποστολή αποσκευών μεμονωμένων πελατών πληγέντων από την πυρκαγιά στη Ρόδο

Μετά από πρωτοβουλία του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου και του Capsule T η Ένωση Ξενοδόχων της Ρόδου σε συνεργασία με την Deliverback ανακοινώνει  την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας για να συνδράμει στην επιστροφή στην κανονικότητα των επισκεπτών που διέκοψαν απότομα τις διακοπές τους.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε πρόσφατα στην περιοχή μας προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές και έχει επηρεάσει πολλές οικογένειες και επιχειρήσεις. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας προς όσους έχουν υποστεί απώλειες και δυσκολίες.

Η πρωτοβουλία μας περιλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή των αποσκευών των μεμονωμένων πελατών που διέμεναν στα ξενοδοχεία-μέλη μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι από κοινού μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίσιμη στιγμή και να ανοίξουμε τον δρόμο για μια ανασυγκρότηση που θα κάνει την περιοχή μας πιο ανθεκτική και ακόμα πιο ενωμένη. Η αλληλεγγύη και η συνεργασία μας είναι κλειδί για την ανάκαμψη του αγαπημένου μας νησιού.

Όνομα Υπευθύνου διαχείρισης :Ελισάβετ Καρατζά

Κινητό: +30 6939907777

Σταθερό: +30 210 8907200

Email: [email protected]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα