Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αριστοτέλη Παυλίδη, τηρήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου

Τάσος Σπανός: Θα πρέπει όλοι οι Δήμοι της Δωδεκανήσου να τιμήσουν τον Αριστοτέλη Παυλίδη για την προσφορά του στα νησιά

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αριστοτέλη Παυλίδη τηρήθηκε χθες κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, ενώ έγινε αναφορά στο έργο του εκλιπόντος βουλευτή και υπουργού.

της Νατάσας Παμπρή

Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Σπανός κατέθεσε πρόταση για να τιμηθεί από το Δήμο Ρόδου ο εκλιπών πολιτικός για την τεράστια προσφορά του, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στα Δωδεκάνησα, αφού κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση το επόμενο διάστημα, όπως δήλωσε μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου.

“Έγινε αναφορά στο επίπεδο που αξίζει στον πρώην Υπουργό και φίλο μας Αριστοτέλη Παυλίδη και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Βέβαια όταν ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος έκανε μία αναφορά για μία παλιά απόφαση που έχει παρθεί για να τιμηθεί ο αείμνηστος Δημήτρης Κρεμαστινός, άδραξα της ευκαιρίας, είπα ότι πράγματι δεν διαφωνεί κανείς, αλλά θα πρέπει να λάβουμε μέριμνα και να πάρουμε αποφάσεις για να τιμήσουμε και τον Αριστοτέλη Παυλίδη, όπως πραγματικά του αξίζει και με ονοματοθεσία και με διάφορες άλλες εκδηλώσεις τις οποίες σιγά-σιγά θα τις συγκεκριμενοποιήσουμε και θα το κάνουμε πράξη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ρόδου.

Και θα πρέπει όλοι οι Δήμοι της Δωδεκανήσου για τους οποίους ο Αριστοτέλης Παυλίδης εργάστηκε σκληρά, τους βοήθησε στις δύσκολες στιγμές όλους τους δημάρχους, να πάρουν αποφάσεις για να τον τιμήσουν, άσχετα αν στην κηδεία του υπήρχαν σημαντικές απουσίες και μπράβο στους δημάρχους οι οποίοι ήταν εκεί, όπως ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα