Ενημέρωση σχετικά με τη χρήση της πιλοτικής εφαρμογής Just Go Zero app

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ήδη κατεβάσει και δημιουργήσει λογαριασμό στο Just Go Zero app, αλλά και τους ενδιαφερόμενους πολίτες πως κατά το Πιλοτικό στάδιο της η εφαρμογή θα εξυπηρετεί ουσιαστικά τους δημότες της πόλης της Ρόδου που κατοικούν στις τρείς ζώνες Πιλοτικής κάλυψης.

Οι Ζώνες αυτές περιλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Ρόδου, ενώ κατά την Πιλοτική φάση εφαρμογής δεν θα εξυπηρετείται προσωρινά η περιοχή της Παλαιάς Πόλης, λόγω των δεδομένων περιορισμών προσβασιμότητας που παρουσιάζει για τα οχήματα.

Οι ταχυδρομικοί κωδικοί των περιοχών της πόλης της Ρόδου στις οποίες θα παρέχεται αρχικά η υπηρεσία συλλογής & μεταφοράς κατά την Πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος είναι:

  • Τ.Κ. 85131
  • Τ.Κ. 85132
  • Τ.Κ. 85133

Κατά την εγγραφή των νέων χρηστών στην εφαρμογή, η καταχώρηση Τ.Κ. προκύπτει αυτόματα σύμφωνα με τα στοιχεία τοποθεσίας της συσκευής που διαμοιράζονται από την εφαρμογή Google Maps. Ενημερώνουμε τους χρήστες της εφαρμογής και τους ενδιαφερόμενους πολίτες πως η αυτόματη άντληση στοιχείων τοποθεσίας έχει ως συνέπεια την αυτόματη καταχώρηση του 85100 ως Τ.Κ. για αρκετές περιοχές της Πόλης της Ρόδου, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες αποκομιδής που προσφέρονται να μην φαίνονται ως διαθέσιμες στους χρήστες της εφαρμογής.

Για την αποκατάσταση του ζητήματος, οι ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να τροποποιήσουν τον καταχωρημένο Τ.Κ. τους σε έναν από τους τρείς Τ.Κ. των περιοχών της Πόλης οι οποίες εξυπηρετούνται από το πρόγραμμα κατά την Πιλοτική φάση. Οι νέοι χρήστες, εφόσον διαμένουν σε περιοχή η οποία καλύπτεται από την Πιλοτική φάση εφαρμογής του προγράμματος, μπορούν κατά την εγγραφή τους να καταχωρούν χειροκίνητα τον Τ.Κ. της περιοχής τους.

Στην επίσημη ιστοσελίδα μας https://wastefreeaegean.gr/ θα βρείτε όλους τους συνδέσμους για να κατεβάσετε την εφαρμογή Just Go Zero App.

Εναλλακτικά μπορείτε να την κατεβάσετε απευθείας από εδώ

https://apps.apple.com/gr/app/just-go-zero-app/id6448774726 για συσκευές IOS και από εδώ για συσκευές Android

https://play.google.com/store/apps/details.

Εκτιμούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και επιζητούμε τη συμβολή όλων των δημοτών της Πόλης της Ρόδου στην εφαρμογή καινοτόμων πρωτοβουλιών που μεταμορφώνουν καθοριστικά την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο.

TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «ΦΟΔΣΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα