Έγγραφη ερώτηση Διακοσταματίου προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ρόδου για την αγροτική οδοποιία

Έγγραφη ερώτηση προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Σάββας Διακοσταματίου, με κοινοποίηση στον Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη και στο Δημοτικό Συμβούλιο, με θέμα την αγροτική οδοποιία στο νησί.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ερώτησης:

ΘΕΜΑ: <<ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ>>

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Σε ένα περιβάλλον οικονομικής αβεβαιότητας και ακρίβειας για τους δημότες και κατοίκους του νησιού μας, οι παρεμβάσεις και οι δράσεις του δήμου Ρόδου πρέπει να διευκολύνουν-ενισχύουν τις επαγγελματικές-οικονομικές δραστηριότητες τους.

Το ζήτημα της ετήσιας συντήρησης και αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας, αφορά και απασχολεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συνδημοτών μας, αφού άλλοι ασχολούνται και βιοπορίζονται αποκλειστικά από αγροτικές ενασχολήσεις, άλλοι συμπληρώνουν το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα και άλλοι μειώνουν τις δαπάνες του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Έπειτα από διαμαρτυρίες συνδημοτών μας, για την απαράδεκτη κατάσταση που ευρίσκεται η αγροτική οδοποιία, σε χωριά όπου τα εισοδήματα των κατοίκων προέρχονται κατά αποκλειστικότητα ή κατά κύριο λόγο από την ενασχόληση τους με αγροτικές δραστηριότητες,  παρακαλώ όπως μου απαντηθούν αρμοδίως και έγγραφα τα παρακάτω ερωτήματα:

Α. Έχουν γίνει εργασίες (ίδια μέσα) συντήρησης- αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας κατά το έτος 2022.

Β. Αν ναι. Σε ποιο χρονικό διάστημα-περίοδο  του προηγούμενου έτους 2022 .

Γ. Έγιναν αναθέσεις για εργασίες συντήρησης-αποκατάστασης το έτος 2022,καθώς και το ύψος του ποσού της δαπάνης.

Δ. Για ποιες δημοτικές ενότητες έγινε η ανάθεση.

Ε. Πιστοποιήθηκαν και πληρώθηκαν οι εργασίες.

ΣΤ. Τι προτίθεται να κάνει η δημοτική αρχή για το τρέχον έτος 2023 για το σοβαρό αυτό θέμα, που αφορά ένα σπουδαίο τομέα της οικονομίας του νησιού μας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα