Ένα “Καλάθι Αγάπης” σε κάθε οικογένεια του νησιού από το Δήμο Νισύρου

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες αγάπης, αλληλεγγύης και σκέψης για τον συνάνθρωπο μας. Η γέννηση του Χριστού φέρνει το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας, το μήνυμα της αναγέννησης του κόσμου.

Ο Δήμος Νισύρου μοίρασε σε όλες τις οικογένειες του νησιού το «Καλάθι της Αγάπης» που περιείχε διάφορα τρόφιμα. Μοιράστηκε σε 430 οικογένειες το «Καλάθι της Αγάπης» που περιείχε κοτόπουλα, χοιρινές μπριζόλες, μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, σάλτσα, και ένα μπουκάλι κρασί.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Νισύρου:

Η δημοτική αρχή έχοντας πάντα γνώμονα το καλό της κοινωνίας, με χρηστή και σωστή διαχείριση των πόρων του Δήμου μας, έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής έργου για την πρόοδο της Νισύρου και την ευημερία της κοινωνίας.

Έτσι αυτές τις γιορτινές μέρες προσεγγίζουμε την κάθε Νισυριά και τον κάθε Νισύριο με αυτή τη συμβολική προσφορά, «Το Καλάθι της Αγάπης», ως ένδειξη συναισθηματικής εγγύτητας. Μπορεί η πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού μας να μην έχει ιδιαίτερη οικονομική ανάγκη, όμως, η γιορτή των Χριστουγέννων συνδέεται με αγάπη, προσφορά, αλληλεγγύη, και τα δώρα μας δεν μπορούν να έχουν άλλο χαρακτήρα από το συναισθηματικό.

Η ανιδιοτελής προσφορά αποτελεί πηγή άντλησης θετικών συναισθημάτων προσφέροντας έντονη εσωτερική ικανοποίηση και πληρότητα. Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που βοήθησαν για την προετοιμασία και τη διανομή του «Καλαθιού της Αγάπης»

Ευχόμαστε σε ολες τις Νισυριές, σε όλους τους Νισύριους, σε όλο τον κόσμο, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα