Ελεονώρα Μελέτη στον RV: Η ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ζητήματα υπεράνω πολιτικών αντιπαραθέσεων (audio)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Real Kos» με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κυρία Ελεονόρα Μελέτη, συζητώντας για το κεντρικό μήνυμα της υποψηφιότητας της, που έγκειται στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς και αυτών της ισότητας, ζητήματα που όπως τονίζει, είναι αναγκαίο να επικοινωνηθούν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

«Η υποψηφιότητά μου είναι ανθρωπιστική και κοινωνική και θα παραμείνει τέτοια. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίον προσεγγίζω τη νέα αυτή η πραγματικότητα. Δυστυχώς κάποιοι έχουν προαποφασίσει ότι εγώ επιθυμώ να πολιτικοποιηθώ και να χρωματιστώ και να πάρω ξεκάθαρη πολιτική θέση. Η αιτία που με σηκώσει από τον καναπέ ήταν η πρόταση που δέχτηκα από τον πρωθυπουργό κύριο Μητσοτάκη να ενώσω τις δυναμισμό ως προς την υπεράσπιση μιας πολύ συγκεκριμένης ατζέντας κοινωνικών ζητημάτων, τα οποία όποιος όλα αυτά τα χρόνια με παρακολουθεί, γνωρίζει πολύ καλά ότι υπηρετώ πιστά, είτε μέσα από τις εκπομπές μου, είτε μέσα από τα βιβλία που έχω γράψει, είτε μέσα από τα podcasts μου. Η απόφασή μου να συμμετάσχω στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας έχει πυροδοτήσει ένα πολεμικό κλίμα εναντίον μου το οποίο εν μέρει το αντιλαμβάνομαι το δέχομαι και αν πάσει περιπτώσει το υφίσταμαι σε όλο το εύρος το τελευταίο διάστημα. Δεν κρίνω κανέναν, η ηθική μου μου υπαγορεύει να δέχομαι την αντίθετη άποψη και δεν θα τολμούσα να κουνήσω ποτέ το δάχτυλο σε κάποιον όποιος δεν πιστεύει τις ίδιες αξίες με μένα. Αυτό που εγώ θέλω να περάσω σαν μήνυμα είναι ότι στα κοινωνικά ζητήματα δεν υπάρχουν πολιτικές παρατάξεις και χρώματα. Πρέπει να Υπάρχει μία ενιαία και κάθετη πολιτική, Η οποία θα έχει σαν γνώμονα να υπηρετεί τα ανθρώπινα δικαιώματα Και σ’αυτό θα εμμείνω», μερικά απ’ όσα δήλωσε η κυρία Μελέτη.

Ιδιαίτερη η στιγμή κατά την οποία πραγματοποιήσαμε έκπληξη στην κ. Μελέτη όταν η συνεργάτης μας Νατάσα Ράγιου από «αέρος» ευχήθηκε στην φίλη της καλή επιτυχία. Μπορείτε να ακούσετε την αντίδραση της Ελεονόρας μελέτη στο 06:11 λεπτό του αποσπάσματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα