Ελευθερία Φτακλάκη: Δηλώνω όχι μόνο παρούσα, αλλά μάχιμη – Στόχος μας η κατάκτηση της 4ης έδρας στα Δωδεκάνησα

Δικαιωμένη για την ενεργή και τολμηρή συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα, καθώς από την πρώτη στιγμή πίστεψε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του, δηλώνει η Ελευθερία Φτακλάκη, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας ότι θα αγωνισθεί με όλες της τις δυνάμεις για να κερδίσει και την 4η έδρα η Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα, στις 25 Ιουνίου.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

Στις 25 Ιουνίου προχωράμε δυνατά, σταθερά, τολμηρά και με βήματα μόνο μπροστά για την πορεία της χώρας μας.

Η διεύρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον κεντρώο χώρο τελικά δικαιώθηκε από τον ελληνικό λαό. Τα μεγάλα ποσοστά της ΝΔ (40,1%) στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου αποτελούν το θρίαμβο των ψηφοφόρων που ψήφισαν ΝΔ ένα ποσοστό που αθροίζεται από τους ψηφοφόρους της ΝΔ, μιας μεγάλης μερίδας των ανθρώπων του μεσαίου χώρου, ενός μεγάλου ποσοστού των αναποφάσιστων αλλά και νέων ανθρώπων που συνειδητά έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό το συντριπτικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών επιβεβαιώνει τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς η κοινωνία χρειάζεται μια ισχυρή και ανταγωνιστική οικονομία αλλά και ένα συμπαγές κοινωνικό κράτος με συνοχή και θωράκιση των ευάλωτων ομάδων.

Προσωπικά, νιώθω δικαιωμένη για την ενεργή και τολμηρή συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα καθώς από την πρώτη στιγμή πίστεψα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του, αγωνίστηκα με πάθος και πολιτικό λόγο.
Πορεύτηκα και θα συνεχίσω να πορεύομαι με εφόδια την αγάπη μου για τον τόπο μας, το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην παράταξη της ΝΔ που όπως έχω επανειλημμένα τονίσει θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με πάθος, ευγενή άμιλλα και ορθό πολιτικό λόγο.

Συνεχίζω τον αγώνα μου για την αυτοδυναμία της ΝΔ , καθώς πιστεύω ακράδαντα πως οι σύγχρονες προκλήσεις σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο απαιτούν ένα μείγμα πολιτικών από τον φιλελεύθερο και κεντρώο χώρο και μια ισχυρή ηγεσία που αναγνωρίζει μια μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Δηλώνω όχι μόνο ΠΑΡΟΥΣΑ, αλλά και ΜΑΧΙΜΗ !!

Ο αγώνας δεν σταματά εδώ, αλλά συνεχίζουμε δυνατά, τολμηρά και με το βλέμμα μπροστά δίνοντας έναν πολιτικό αγώνα για μια ισχυρή αυτοδύναμη ΝΔ, και την κατάκτηση της 4ης έδρας στα Δωδεκάνησα καθώς οι Δωδεκανήσιοι απέδειξαν πως ξέρουν ποια είναι η σωστή επιλογή για τη διακυβέρνηση της χώρας μας.

Στις 25 Ιουνίου δίνουμε καθαρή εντολή για μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση και τιμονιέρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
Συνεχίζουμε τολμηρά … #meND

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα