Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Γνωρίζω ότι εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση, όμως το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δεν χωρεί συζήτηση, γράφει ο Στ. Κασσελάκης.

Με ανάρτησή του στο Χ ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την απόφασή του να αφήσει εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Δημήτρη Παπανώτα. Είχε προηγηθεί η παρέμβαση της Σοφίας Μπεκατώρου για το θέμα.

Τον κ. Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο αντικαθιστά ο Κώστας Σιδηρόπουλος (o οποίος πήρε επίσης μέρος στις προκριματικές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής) ως υποψήφιος στον νομό Αττικής.

Είναι διδάκτορας Βιολογίας, ζωγράφος, ποιητής και μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις. Γιος της πρώην βουλευτή Κατερίνας Παπακώστα και του απόστρατου στρατηγού Θόδωρου Σιδηρόπουλου. Η ανάρτηση Κασσελάκη Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ που -για πρώτη φορά, με δική μου δέσμευση- επέλεξαν οι ίδιοι τους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας.

Όμως υπάρχουν περιπτώσεις που ο Πρόεδρος πρέπει να παρέμβει για να μη «φορτώσει» ευθύνες αλλού νίπτοντας τας χείρας του. Ειδικά επειδή οι γυναίκες, δυστυχώς, ακόμη υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις, ανισότητες και έμφυλη βία.

Με λύπη αναγκάζομαι να εξαιρέσω από το Ευρωψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Παπανώτα. Γνωρίζω ότι εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση, όμως το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δεν χωρεί συζήτηση. Ιδίως για το κόμμα που έχει προμετωπίδα του τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα