Εκτός εργασίας από σήμερα οι 55 εργαζόμενοι της πρώην ΔΕΥΑΙ (ΗΧ)

Στις 9 Δεκεμβρίου έχει οριστεί η εκδίκαση της έφεσης - Δήμος Μουτάφης: Θα προκληθούν προβλήματα και στη λειτουργία της ΔΕΥΑΡ, αλλά και στα άτομα αυτά που μένουν εκτός και είναι από 45-60 ετών

Από σήμερα τίθενται εκτός της εργασίας τους από την ΔΕΥΑΡ οι 55 εργαζόμενοι της πρώην ΔΕΥΑΙ, μετά την απόφαση που εκδόθηκε επί του αιτήματος της προσωρινής διαταγής που δικάστηκε την περασμένη εβδομάδα και ήταν απορριπτική.

Ο δικηγόρος των εργαζομένων Δήμος Μουτάφης μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου, έκανε λόγο για μια δυσάρεστη εξέλιξη και εξέφρασε την ανησυχία του ακόμη και για τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στη λειτουργία της ΔΕΥΑΡ, αλλά και στα προβλήματα που θα προκληθούν στα άτομα αυτά και τις οικογένειές τους, αφού η πλειονότητά τους είναι στην ηλικιακή ομάδα από 45 έως 60 ετών.  “Δεν είναι εύκολο γι’ αυτούς τους ανθρώπους, αυτή την περίοδο και σε αυτή την ηλικία να μένουν χωρίς δουλειά”, όπως είπε.

Στις 9 Δεκεμβρίου έχει οριστεί η εκδίκαση της έφεσης, η οποία θα κρίνει και τελεσίδικα την παραμονή ή όχι των 55 εργαζομένων στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης, αφού όπως τόνισε ο κ. Μουτάφης, όλα θα εξετασθούν από μηδενική βάση.  “Έχουν ασκήσει έφεση, η οποία θα εκδικασθεί ενώπιον του Εφετείου και θα εξετασθούν όλα από την αρχή, από μηδενική βάση”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος τους.

N.Π.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα