Έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Ο βυθός της Χάλκης με Lego”

Ο Δήμος Χάλκης σε συνεργασία με την Eduact και τη Robot Academy διοργανώνει μια έκθεση φωτογραφίας με θέμα ” Ο βυθός της Χάλκης με Lego”.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης “Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων” που θα λάβει χώρα στη Χάλκη στις 11 και 12 Μαΐου θα παρουσιαστούν εικόνες Βυθού της Χάλκης φτιαγμένες με τεχνητή νοημοσύνη.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο Σαρέντζι, του Δήμου Χάλκης και θα είναι ανοικτή για το κοινό το Σάββατο 11/05 18:00 με 20:00 και την Κυριακή 12/05 11:00 με 13:00 και 18:00 με 20:00.

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τουβλάκια Lego έναν δικός τους κόσμο με τα σετ της σειράς “Build the change” που μας προσφέρει η Eduact.

Ευχαριστούμε την Eduact και το εργαστήριο Ρομποτικής Robot Academy για την όμορφη και δημιουργική δραστηριότητα που θα προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους και για τη μελλοντική μας συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα