Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών σε κατοίκους της κοινότητας Βατίου από τους Διασώστες Ρόδου

Με την ευκαιρία της τοποθέτησης Απινιδωτή στην κοινότητα Βατίου, το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε κατοίκους της κοινότητας.

Οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν γνώση τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο για την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, την θέση ασφαλείας, την πνιγμονή καθώς επίσης και τη σωστή χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Ενημερώθηκαν για τη νομοθεσία, την σωστή κλήση στο ΕΚΑΒ αλλά και τους τρόπους να ξεπεράσουν τον οποιονδήποτε φόβο που είναι φυσιολογικό να αισθανθούν κατά τη διάρκεια ενός κρίσιμου ιατρικού συμβάντος.

Πιστεύουμε ότι όλη αυτή η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους, εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές, θα επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση απειλητικών καταστάσεων και θα σώσει ζωές.

Οι Διασώστες Ρόδου θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι έλαβαν μέρος στο εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο και ειδικότερα τον κ. Καλαποδάκη Βασίλειο για την πρόσκληση και την φιλοξενία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα