Εκλογές ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: 900 άτομα ψήφισαν ως τις 11 π.μ. στο νησί της Ρόδου

Εννιακόσιοι (900) περίπου ψηφοφόροι εκτιμάται ότι έχουν ήδη ψηφίσει μέχρι και τις 11 το πρωί σε όλο το νησί της Ρόδου, και περίπου 350 άτομα στην πόλη της Ρόδου, στην αίθουσα του Ροδινιού όπου διενεργούνται σήμερα 8η Μαΐου οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, για την ανάδειξη νέων κομματικών οργάνων.

της Νατάσας Παμπρή

Τα στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ καλούνται σήμερα να επιλέξουν το νέο όνομα της παράταξης, τα νέα τοπικά και νομαρχιακά όργανα, αλλά και τους αντιπροσώπους ενόψει του 3ου συνεδρίου του κόμματος που θα γίνει στην Αθήνα στις 20-22 Μαΐου. Τα δυο ονόματα από τα οποία καλούνται να επιλέξουν τα μέλη του κινήματος είναι: ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.
Οι κάλπες άνοιξαν σε όλη τη χώρα στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα και όπως δηλώνουν στελέχη του κόμματος που βρίσκονται στο Ροδίνι, η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, χωρίς προβλήματα, ενώ ώρα με την ώρα αυξάνεται και η προσέλευση του κόσμου στις κάλπες για το μέλλον της σοσιαλιστικής παράταξης, “ώστε να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα για την αναγέννηση/ανασυγκρότηση του κόμματος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα