Εκλογές 2023: Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε και εξελίσσεται η ψηφοφορία στα νησιά της Δωδεκανήσου (Φωτορεπορτάζ)

Ελλείψεις καταγράφονται στις εφορευτικές επιτροπές σε ορισμένα τμήματα

Κανονικά και χωρίς να έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία στο νησί της Ρόδου

Σ’ όλα τα εκλογικά τμήματα προσήλθαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι , ενώ και σε αυτή την εκλογική διαδικασία υπάρχουν ελλείψεις στη σύνθεση των εφορευτικών επιτροπών.

Ομαλά εξελίσσεται μέχρι αυτή την ώρα η διαδικασία ψηφοφορίας στην πόλη της Ρόδου και στις δημοτικές ενότητες του νησιού 

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε και εξελίσσεται η ψηφοφορία στα νησιά της Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον RealVoice 99.5 ο  αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου, «δεν έχουν ιδιαίτερα σημειωθεί προβλήματα στα νησιά Από την πλευρά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όλα βαίνουν καλώς. Το υλικό έχει προωθηθεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και η διαδικασία εξελίσσεται κανονικά”

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος 

Στο Γυμνάσιο της Οικοκυρικής ψήφισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Παππάς.

Στο σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αντώνης Γιαννικούρης.

Στο 344ο εκλογικό τμήμα, στο 2o Δημοτικό Σχολείο πόλεως Ρόδου, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υποψηφία βουλευτής της ΝΔ Λίτσα Φτακλάκη.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ Φώτης Χατζηδιάκος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στα Απόλλωνα.

Στο σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης.

Ήδη, από χθες το απόγευμα είχε ολοκληρωθεί με απόλυτη ακρίβεια και συντονισμό των υπηρεσιών, των αντιπροσώπων και της κεντρικής εφόρου στα Δωδεκάνησα, η διαδικασία παραλαβής των ειδικών σάκων με το απαραίτητο υλικό και την ειδική σφραγίδα στους 401 δικαστικούς αντιπροσώπους στα Δωδεκάνησα, που από κοινού με τις εφορευτικές επιτροπές θα περιφρουρήσουν, θα καταμετρήσουν και θα αποστείλουν ηλεκτρονικά το αποτέλεσμα στο υπουργείο των Εσωτερικών.

Τις προηγούμενες μέρες, η περιφέρεια και τα στελέχη της, είχαν αποστείλει σε όλα τα εκλογικά τμήματα του νομού μας το εκλογικό υλικό (ψηφοδέλτια και τάμπλετ) και από τις αναφορές που υπήρξαν μέχρι και χθες αργά το βράδυ, δεν είχε παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα.

Τα εκλογικά τμήματα συνολικά είναι 401 σε όλα τα Δωδεκάνησα, εκ των οποίων τα 5 είναι εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών.

Εκτός από τους δικαστικούς αντιπροσώπους που έχουν αναλάβει καθήκοντα και βρίσκονται από τα ξημερώματα στα εκλογικά τμήματα, έχουν ενημερωθεί και βρίσκονται επίσης σε πλήρη ετοιμότητα και οι αναπληρωτές τους όπως αυτοί έχουν οριστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα