Εκδόθηκε το έγγραφο από την Πολεδομία Κω που καθυστερούσε την εξέλιξη του έργου ηλεκτροφωτισμού στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο

Με την παρέμβαση του Δημάρχου της Κω Θεοδόση Νικηταρά εκδόθηκε το έγγραφο για την απαραίτητη βεβαίωση οικοδομικής άδειας από την υπηρεσία της Πολεοδομίας, ώστε να προχωρήσει το μεγάλο έργο για τους ιστούς ηλεκτροφωτισμού που εκτελείται στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Κω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για να φωτιστεί το τμήμα του οδικού δικτύου που έχει ολοκληρωθεί.

Όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Υψηλάντης με το απαραίτητο έγγραφο επιλύεται πλέον το πρόβλημα που καθυστερούσε την εξέλιξη του έργου, μετά από δύο μήνες καθυστέρησης.

Το έργο αναμένεται να παραδοθεί μέχρι την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, το πρώτο τρίμηνο του 2023 και το οποίο, με την ολοκλήρωσή του, θα αποτελεί το μεγαλύτερο συνεχόμενο φωτισμένο οδικό δίκτυο στην Ελλάδα.

Ν.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα