Ειδική πλατφόρμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της ΕΞΡ για την εξεύρεση διαθέσιμων κλινών και εκμίσθωση διαθέσιμων δωματίων

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Ρόδου προσκαλεί τους ιδιοκτήτες διαθέσιμων κλινών σε καταλύματα όλων των μορφών (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, vacation short term rentals κλπ) να δηλώσουν τη διαθεσιμότητα και την επιθυμία τους να φιλοξενήσουν επισκέπτες του νησιού μας που διέμεναν σε καταλύματα που έχουν εκκενωθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κα Χριστίνα Ανθουλή στην Ένωση Ξενοδοχείων Ρόδου στο τηλέφωνο 22410 74555.

Μπείτε στην φόρμα δήλωσης διαθέσιμων κλινών ΕΔΩ

Παράλληλα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επιθυμεί να προχωρήσει στην εκμίσθωση κλινών στο βόρειο τρίγωνο του νησιού της Ρόδου και συγκεκριμένα στην ανατολική πλευρά έως και τον Αρχάγγελο και στη δυτική πλευρά έως και τον Θεολόγο. Για τον λόγο αυτό προσκαλεί τους ιδιοκτήτες διαθέσιμων κλινών σε καταλύματα όλων των μορφών (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, vacation short term rentals κλπ) να δηλώσουν τη διαθεσιμότητα και την επιθυμία τους να φιλοξενήσουν επισκέπτες του νησιού μας που διέμεναν σε καταλύματα που έχουν εκκενωθεί.

Για ξενοδοχεία 1-3 αστέρων, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα 1-2 κλειδιών και vacation rentals με δυναμικότητας έως 4 ατόμων η ημερήσια αποζημίωση θα ανέρχεται σε 80 ευρώ ανά δωμάτιο.

Για ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα 3-4 κλειδιών και vacation rentals δυναμικότητας άνω των 4 ατόμων η ημερήσια αποζημίωση θα ανέρχεται σε 120 ευρώ ανά δωμάτιο.

Για ερωτήματα και διευκρινίσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected]

Μπείτε στην φόρμα εκμίσθωσης διαθέσιμων δωματίων ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα