«Έφυγε» το ιδρυτικό στέλεχος του Συνασπισμού από τα Δωδεκάνησα, Σταμάτης Μήτσου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του μέλους του και ιδρυτικού στελέχους του Συνασπισμού, Σταμάτη Μήτσου, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ:

Αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη τον Σταμάτη Μήτσου, τον αγαπημένο και πολύτιμο σύντροφό μας που έφυγε προχθές από κοντά μας.

Με μαχητικότητα, αγωνίστηκε από νεαρή ηλικία, για την Αριστερά -αρχικά στο ΚΚΕ και έπειτα ως ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και, διαδοχικά, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, διατελώντας για ένα διάστημα μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής. Υπηρέτησε τα δημοκρατικά ιδανικά, την ουμανιστική δικαιοσύνη, τις αριστερές ιδέες και την κινηματική δράση, ως το τέλος.

Ευφυής, εργατικός, με βαθιά γνώση των κοινωνικοπολιτικών και ιδεολογικών ζυμώσεων, με αγάπη για τον (συν)Άνθρωπο. Ένας δραστήριος και υπέροχος άνθρωπος με κοινωνικές ανησυχίες και υψηλό αίσθημα ανιδιοτελούς προσφοράς. Μαζί σε κάθε εκλογική μάχη, μαζί στα κομματικά όργανα, μαζί σε χαρές και λύπες.

Ο χαμός του συνιστά μια τεράστια απώλεια για όλους μας. Θα είναι πάντα στις καρδιές και στη σκέψη μας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο και συντρόφισσά μας, Μαρία Βαλατσού-Μήτσου, στις δύο κόρες τους Ελένη και Έφη και σε όλους τους οικείους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα