«Εφιάλτης» για τους επαγγελματίες οδηγούς οι τιμές των καυσίμων και του πετρελαίου κίνησης (ΗΧ)

«Εφιάλτης» για τους επαγγελματίες οδηγούς είναι οι τιμές των καυσίμων και του πετρελαίου κίνησης, αναγκάζοντας τους να περιορίζουν τις διαδρομές, όπως δήλωσαν στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου, τόσο ο Πρόεδρος των ταξιτζήδων της  Ρόδου Θεοδόσης Καστανίδης, όσο και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως “Κολοσσός”, Κώστας Στυλιανού.

Και οι δύο τόνισαν ότι εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να αυξήσουν το κόμιστρο για να καλύψουν τη διαφορά, ενώ περιορίζονται στις πιάτσες αναμένοντας τους πελάτες.

Ωστόσο, επισήμαναν ότι η φετινή τουριστική σεζόν ήταν εξαιρετική, με την κίνηση ειδικά στα ταξί να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Το Σωματείο Ιδιοκτητών –οδηγών ταξί θα έχει συνάντηση από κοινού με την Ομοσπονδία στο υπουργείο Μεταφορών τον Νοέμβριο για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως ανέφερε ο κ. Καστανίδης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

Ν.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα