Ευχές και δώρα σε ιδρύματα και φορείς από τον Βασίλη Υψηλάντη

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο των Προνοιακών Ιδρυμάτων Μαρία Κορακάκη και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Αρφαρά, επισκέφθηκε χθες το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων «Άγιος Ανδρέας»,  το  Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου και τον Οίκο Ευγηρίας Δωδεκανήσου «Χαραλάμπειο Γηροκομείο». Τρόφιμοι και εργαζόμενοι τον υποδέχθηκαν εγκάρδια και αντάλλαξαν ευχές.

Ο βουλευτής πρόσφερε δώρα, άκουσε με ενδιαφέρον τα θέματα που τους απασχολούν και δρομολόγησε λύσεις. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παρευρέθηκε στη φωταγώγηση  του χριστουγεννιάτικου δένδρου, στην Ιαλυσό Ρόδου.

Σήμερα Παρασκευή 23/12/22 είχε εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγο Δημήτριο Βακεντή, τον Διευθυντή της Α’ Δ.Α Δωδεκανήσου Εμμανουήλ Καζαμία, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νικήτα Βενιό, και τον Υπολιμενάρχη του Κ. Λ. Ρόδου Γεώργιο Πρέντζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα