Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών για ψήφιση νόμου περί ισοτιμίας τίτλων γλωσσομάθειας

H Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Δωδεκανήσου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Βουλευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ Ιωάννη Παππά.

Ο κ. Παππάς, ανταποκρινόμενος στο δίκαιο αίτημα των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών που του κοινοποιήθηκε δια μέσου της Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Καντή Μαρίας, συνέδραμε καταλυτικά με συντονισμένες ενέργειες στις επαφές μελών του Προεδρείου  της PALSO με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδη και προσωπικές του επαφές με  στελέχη του Υπουργείου Παιδείας, έπειτα από τις οποίες επετεύχθη η δημοσίευση στο Π.Δ 85/2022,που αφορά τον Καθορισμό προσόντων διορισμού σε φορείς του Δημοσίου, του άρθρου 7 που προβλέπει ότι για την απόδειξη της γνώσης της αγγλικής, γαλλικής και γερμανικής γλώσσας σε οποιοδήποτε επίπεδο, απαιτείται αξιολόγηση των όλων των βασικών επικοινωνιακών ικανοτήτων (παραγωγή γραπτού λόγου, παραγωγή προφορικού λόγου, κατανόηση γραπτού λόγου και κατανόηση προφορικού λόγου) για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Η Πρόεδρος                                                                                  Η  Γεν. Γραμματέας

Καντή Μαρία                                                                       Αναστασιάδη Δωροθέα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα