Ευχαριστήριο προς τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ από τον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου

Το Δ.Σ του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ  Κ. Κολιάδη Αλέξανδρο για την έμπρακτη στήριξή του την περίοδο των Χριστουγέννων. Ευχαριστούμε για την παραχώρηση ξύλινου σπιτιού στην Πλατεία Κύπρου για την πραγματοποίηση του Χριστουγεννιάτικου Bazzaar. Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση σπιτιού στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον χώρο του Θέρμαι από τις 16 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 2 Ιανουαρίου 2023 με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Κ. Συλβάκη για την δωρεά του ξύλινου σπιτιού προς τον σύλλογό μας.Eυχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν και μας στήριξαν στις ανάγκες που είχαμε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Η πράξεις αυτές δείχνουν την ευαισθησία και την στήριξη μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης προς τον σύλλογο μας και κατ’ επέκταση στους ογκολογικούς ασθενείς του νησιού.

Ευχόμαστε μία καλή χρονιά σε όλους γεμάτη υγεία και ευτυχία και ευελπιστούμε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία για το καλό των ογκολογικών ασθενών του νησιού αλλά και ολόκληρης της Δωδεκανήσου όπου είναι και ο πρωταρχικός σκοπός του συλλόγου μας.

Με εκτίμηση ,

Η Πρόεδρος                                                               Η Γραμματέας

Κρητικού Μαρία                                                       Βακοτούζη Φλώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα