Ευχαριστήρια δήλωση Σ. Διακοσταματίου: Δηλώνω πανέτοιμος ν’ αναλάβω τη μεγάλη ευθύνη

Ευχαριστήρια δήλωση εκλογής Σάββα Διακοσταματίου

Φίλες και Φίλοι,

H διαδικασία της Κυριακής ανέδειξε ξεκάθαρη νίκη της δημοκρατίας.
Το μήνυμα σαφές : Συνένωση , Συμμετοχή , Αλλαγή.

Πρωταγωνιστές του εγχειρήματος αυτού, οι 245 αυτοδιοικητικοί – εκλέκτορες που πίστεψαν και στήριξαν το πρωτοπωριακό αυτό εγχείρημα.
Φίλες και Φίλοι σας ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιά μου.

Ευχαριστώ τους κ. Φώτη Χατζηδιάκο και Στάθη Κουσουρνά που στήριξαν και θα συνεχίσουν να στηριζουν τη δημιουργία της νέας αυτής παράταξης.
Θα ήθελα να ευχηθώ στον Φώτη Χατζηδιάκο καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην εκλογική μάχη,
ώς υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ευχαριστώ θερμά τον συνοδοιπόρο κ. Μανώλη Σαββή, για τον κοινό αυτό αγώνα που μόλις ξεκίνησαμε, με στόχο τη μεγάλη νίκη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές τον προσεχή Οκτώβρη.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Βαγγέλη Μανδρακό, ο οποίος και ηγείται της προσπάθειας σχηματισμού ψηφοδελτίου, τα μέλη της Οργανωτικής και Εφορευτικής Επιτροπής για την εμπρακτή στήριξη και συμβολή τους, στην πραγματοποίηση αυτής της προσπάθειας συμμετοχικης δημοκρατίας.

Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για να πάμε τη Ρόδο μας ένα βήμα παρακάτω.

Τέλος, ευχαριστώ την οικογένεια Γερονικόλα για την ευγενική παραχώρηση των χώρων , του ξενδοχείου Olympic Palace Resort & Convention Center, στις δυο ενδοπαραταξιακές εκλογικές διαδικασίες για την αναδειξη υποψηφίου δημάρχου Ρόδου.

Απευθυνόμενος σε όλους , τους πολιτές του νησιού μας , στα χωριά και στην πόλη της Ρόδου, δηλώνω πανέτοιμος ν’ αναλάβω τη μεγάλη και βαριά ευθύνη της επόμενης ημέρας .

Σας καλώ όλους να πορευθούμε μαζί, για μια κοινωνία πολιτών, για μια συμμετοχική δημοκρατία, όπου οι πολίτες θα ζούν , θα δρούν, θα δημιουργούν για να γίνει η Ρόδος μας , μια Σύγχρονη Πόλη.

Σάββας Μ. Διακοσταματίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα