Ευχαριστίες των Αντιπεριφερειαρχών προς τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για την ανανέωση της θητείας τους

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου παρατάθηκε η θητεία των έξι Αντιπεριφερειαρχών μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσας περιφερειακής αρχής, την 31η Δεκεμβρίου 2023.

Πρόκειται για τους συνεργάτες του κ. Χατζημάρκου, Χαρούλα Γιασιάνη, Κάλλιστο Διακογεωργίου, Στέλιο Μπρίγγο, Ευδοκία Κατσάνη, Χρήστο Μπάρδο και Νίκο Νικολή.

Οι Αντιπεριφερειάρχες μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστούν τον κ. Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους και αναφέρουν τα εξής:

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Χαρούλα Γιασιράνη δηλώνει:

Συνεχίζουμε αταλάντευτα μόνο μπροστά .
Κοιτάμε κατάματα την #Ευθύνη που αγαπάμε !
Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη Γιώργος Χατζημάρκος στο πρόσωπο μου ως το τέλος της θητείας που διανύουμε, είναι και τιμή και χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη .
Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που γίνεται καθημερινά.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κι Επικοινωνιών Κυκλάδων Ευδοκία Κατσάνη, σημειώνει:

Ανανέωση θητείας Αντιπεριφερειάρχη σημαίνει ανανέωση ευθύνης, δουλειάς, προσφοράς στον τόπο και εμπιστοσύνης.
Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο Γιώργος Χατζημάρκος και δεσμεύομαι απέναντι του και απέναντι στους νησιώτες για ακόμα πιο υψηλά αποτελέσματα!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Δωδεκανήσου Χρήστος Μπάρδος δήλωσε:

Έχουμε πολλούς αγώνες να δώσουμε ακόμα. Έχουμε απεριόριστη δύναμη και σίγουρα…υλοποιήσιμο σχέδιο.
Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Γιώργος Χατζημάρκος για την ανανέωση της θητείας μου ως Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Δωδεκανήσου και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Νοτίου Αιγαίου.
Μέγιστη τιμή και δέσμευση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κυκλάδων Στέλιος Μπρίγγος αναφέρει:

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο για την ανανέωση της θητείας μου στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κυκλάδων.

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη είναι ιδιαίτερα τιμητική και με γεμίζει ευθύνη για περισσότερη δουλειά ώστε σε κάθε νησί και σε κάθε απομακρυσμένο χωριό να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις πολιτισμού.

Και αν και το 2022 ήταν για εμάς στο τμήμα Πολιτισμού χρονιά επανεκκίνησης των δράσεων, με εκατοντάδες δράσεις σε όλα τα νησιά, η δέσμευση μας είναι ότι θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση με περισσότερο ζήλο και αγάπη.

Δίπλα στους πολίτες των νησιών, δίπλα στους Δήμους της Περιφέρειας μας, δίπλα στους πολιτιστικούς συλλόγους ωστε να στηρίζουμε όλες εκείνες τις πτυχές της κοινωνίας μας που μας ενώνουν και μας κάνουν υπερήφανους.

Ο Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Νίκος Νικολής αναφέρει:

Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη μας Γιώργος Χατζημάρκος για την ανανέωση της θητείας μου ως Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δωδεκανήσου.
Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα δέσμευση για περισσότερη δουλειά και προσφορά στον τόπο μου!
Προχωράμε δυνατά…προχωράμε μπροστά για να πάμε πιο ψηλά τα νησιά μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα