Ευχαριστίες της Π.Υ και των Σλοβάκων πυροσβεστών για τη φιλοξενία στο “Kamari Beach”

Τιμητική πλακέτα για τη φιλοξενία των 35 πυροσβεστών που ήρθαν από τη Σλοβακία για να προσφέρουν βοήθεια στην κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς της Ρόδου και κατέλυσαν για οκτώ ημέρες στο ξενοδοχείο “KAMARI BEACH” στην περιοχή Λιοθάρικα, του Ομίλου PLUS HOTELS – Απόστολου Στεφανίδη, με τη συναίνεση και του Τ.Ο. Mark Warner, απένειμε το Πυροσβεστικό Σώμα.

της Νατάσας Παμπρή

Την πλακέτα για τη συνεισφορά του ξενοδοχείου παρέλαβαν ο Διευθυντής του Αντώνης Σάσσος και ο Διευθυντής του κατασκευαστικού τομέα του Ομίλου Νεκτάριος Πέρος, οι οποίοι δέχθηκαν τις ευχαριστίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αρωγή ως προς τη φιλοξενία και τη σίτιση της αποστολής, καθώς και τις υπηρεσίες του προσωπικού της μονάδας.

Η πολυπληθής ομάδα των Σλοβάκων πυροσβεστών ήταν από τις πρώτες διεθνείς αποστολές που ήρθαν στο νησί μας από το εξωτερικό, για να συνδράμουν στη μεγάλη προσπάθεια κατάσβεσης της πύρινης λαίλαπας που έκαιγε για 11 ημέρες τη Ρόδο. Και οι Σλοβάκοι πυροσβέστες ευχαρίστησαν θερμά τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου για τη φιλοξενία που τους παρείχαν.

Παράλληλα, ο Όμιλος ανταποκρινόμενος στην ανάγκη για ζωοτροφές για τα ελάφια της Ρόδου στις πυρόπληκτες περιοχές, προμήθευσε με 50 μπάλες σανό τον πρωτογενή τομέα του Δήμου Ρόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα