«Έδινε προφυλακτικά και έδειχνε sex toys στα παιδιά» – Απειλές δέχονται οι οικογένειες των θυμάτων στη Νίσυρο

Ο αρχαιοφύλακας καλούσε τα παιδιά σπίτι του με πρόφαση να τους δείξει τα παιχνίδια που είχε, ενώ δεν δίσταζε να τους κάνει πρόταση να τα δοκιμάσουν

Αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες για ασέλγεια φέρεται ότι βρίσκεται ο 50χρονος φύλακας του μουσείου στη Νίσυρο.

Ο πρώτος που έσπασε τη σιωπή του ήταν ένας 10χρονος μαθητής, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο αρχαιοφύλακας του έδειξε ταινίες πορνό και ασέλγησε πάνω του.

Αμέσως μετά, τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν και το κουβάρι για τη νοσηρή δράση του 50χρονου να ξετυλίγεται.

Σύμφωνα με νέα καταγγελία μητέρας ανηλίκου στο MEGA, o φύλακας του μουσείου έδινε στα παιδιά προφυλακτικά και sex toys και τα καλούσε σπίτι του με πρόφαση να τους δείξει τα παιχνίδια που είχε, ενώ δεν δίσταζε να τους κάνει πρόταση να τα δοκιμάσουν.

«Το δικό μου το παιδί ήρθε τη Δευτέρα το απόγευμα, είχε πάρει ήδη το θέμα διάσταση, οπότε λέει ‘θέλω να σας μιλήσω, αφορά και εμένα’. Ανεβαίνει στο δωμάτιο, κατεβαίνει και μας δείχνει κάποια προφυλακτικά. Του λέμε ‘τι είναι αυτά’. Είναι παίκτης στην ομάδα ο γιος μου, 14,5 στην ηλικία και στον τελευταίο αγώνα που είχανε, τον είχε προσελκύσει στο λιμάνι της Ρόδου και του τα έδωσε», ανέφερε αρχικά η μητέρα του παιδιού.

Και πρόσθεσε: «Μας ανέφερε ότι τον έχει καλέσει σπίτι του. Του έχει δείξει όλα αυτά τα παιχνίδια που έχει, του έκανε πρόταση να πάει να τα δοκιμάσει. Του έβρισκε συχνά δικαιολογία να πάει, δήθεν ‘έλα να σου δώσω κάτι’ και πήγαινε και τελικά του έδινε προφυλακτικά. Από πέρυσι το καλοκαίρι γίνεται όλη αυτή η ιστορία με όλη την παρέα των παιδιών. Σήμερα θα καταθέσουν πάνω από επτά παιδάκια».

Στη συνέχεια, η ίδια μητέρα σημείωσε ότι δεν γνώριζε τι συμβαίνει, ενώ τόνισε ότι ο 50χρονος «ήταν ‘ατσαλάκωτος’, ήταν ο άνθρωπος ο υπέροχος, ο καλοσυνάτος. Έβγαζε κάτι πονηρό. Εγώ τον θεωρούσα γλοιώδη. Δεν ήταν το παιδί μου μέσα στα παιδιά με τις ουσίες. Ο δικός μου ήταν μόνο με τα σεξουαλικά αντικείμενα. Έχει δώσει σε κάποια παιδιά από την παρέα. Μας είπε το δικό μας το παιδί ότι είχε και κάμερες στην τουαλέτα. Επίσης, ότι το είχε κάνει τύπου ερωτική φωλίτσα. Δηλαδή έλεγε στα παιδιά ‘φέρτε το κορίτσι σας, θα σας δώσω το κλειδί’».

Ο 50χρονος, όπως υποστήριξε η μητέρα του ανήλικου έχει πλάτες και άτομα που τον υποστηρίζουν. Μάλιστα, μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν, υπήρξαν οικογένειες που δέχτηκαν απειλές επειδή μίλησαν.

«Υπάρχουν άνθρωποι που τον βοηθάνε και τον καλύπτουν, που έχουν κρύψει τα αντικείμενά του. Κυριακή και Δευτέρα τον είχαν στα σπίτια τους. ‘έβγαιναν οι ίδιοι και μας έλεγαν ‘θα δείτε τι θα πάθετε. Ο … έχει πλάτες. Δεν ξέρετε τι κρύβεται από πίσω του. Θα σας ρημάξουμε», κατέληξε.

«Άλλαξε η συμπεριφορά του μετά από ό,τι μάθαμε»

Από τη μεριά της, συγγενής άλλου θύματος, ανέφερε ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε για τις αρρωστημένες πράξεις του 50χρονου.

«Η οικογένειά μας έχει μεγάλες επιπτώσεις και οι οικογένειες που βγήκαν να μιλήσουν. Πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί και ενωμένοι. Ο συγγενής μου είναι ένα μικρό παιδί και έχει αρχίσει να είναι απόμακρος, να μη θέλει να μιλήσει, να φοβάται. Άλλαξε εντελώς η συμπεριφορά του μετά από ό,τι μάθαμε. Μας είπε ότι όχι μόνο έδειχνε πορνογραφικό υλικό, αλλά κυκλοφορούσε και στο σπίτι γυμνός και έδειχνε και τα sex toys μαζί με βίντεο. Όταν προσπάθησε να τον αγγίξει, ο συγγενής μου σηκώθηκε και έφυγε και δεν ξαναμίλησε ποτέ γι’ αυτό και τώρα που ήρθαν όλα στη φόρα, επειδή ξεφοβήθηκε, μας τα είπε όλα. Είναι αγόρι 13 ετών», πρόσθεσε.

Η ίδια συμπλήρωσε: «Τα παιδάκια φοβόντουσαν να μιλήσουν τόσο καιρό ή δεν έδιναν σημασία. Περιμένουμε τα παιδιά να μας πουν τι έγινε. Έχω ακούσει από διάφορους ανθρώπους ότι υπήρχαν πολλές βοήθειες για αυτόν τον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν αξίζει να είναι έξω. Ασχολούμαστε μόνο με το τι θα κάνουμε για να μπει στη φυλακή. Είμαστε όλοι ενωμένοι».

tanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα