Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.: Συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. & στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ

Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι,

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, για 1η  χρονιά φέτος έδωσε το παρών μαζί με την μεγάλη οικογένεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), στην μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για τα σημαντικά και δίκαια αιτήματα μας. Την Παρασκευή 09/09/2022 και ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.  σύσσωμη με τις Ομοσπονδίες Σωμάτων Ασφαλείας, όπου μετέπειτα πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης. Η συμμετοχή μας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ήταν επιβεβλημένη ώστε, να δηλώσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας στα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν. Την επόμενη ημέρα παρευρεθήκαμε στα εγκαίνια του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου μαζί με αντιπροσωπεία του ΔΣ της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. με επικεφαλής τον Πρόεδρο, συνομιλήσαμε με την Πολιτική – Στρατιωτική ηγεσία του ΥΠ.ΕΘ.Α. για όλα τα θέματα που απασχολούν το Στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, επισημαίνοντας 3 βασικά θέματα που είναι η σημαία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. και της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.:

α) Συνταξιοδοτικό – Βαθμολογικό Επαγγελματιών Οπλιτών.

β) Μισθολογική Β’ κατηγορία Εθελοντών Μακράς διάρκειας.

γ) Οικονομική αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης.

Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι,

Αισθανόμαστε την αβεβαιότητα που σας έχει κυριεύσει εξαιτίας των όσων γράφονται και ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα για το τι ισχύει ή τι θα ισχύσει περί όλων των παραπάνω σημαντικών θεμάτων, κύρια δέσμευση μας, ο συλλογικός αγώνας ώστε να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον, ένα μέλλον δίκαιο και ηθικό εργασιακά, που θα απολαμβάνει το υφιστάμενο προσωπικό και που θα έχουν και οι μελλοντικοί συνάδελφοι που θα καταταχθούν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

Καλούμε όλους τους Στρατιωτικούς των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου να μας στηρίξουν με την εγγραφή και την συμμετοχή τους την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου  για να δώσουμε από κοινού τον αγώνα για την αξιοπρέπεια και την δικαίωση.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                Ο

Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

Νικόλαος Αντωνόπουλος     Ανέστης Κεφαλάς

Επχιας (ΠΖ)                           Ανθστης (0)

Τηλ: 6971601974                  Τηλ: 6977422225

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα