Δύο Ροδίτισσες τιμήθηκαν από την ελληνική ομογένεια στη Μελβούρνη, τη γιορτή της μητέρας

Τη γιορτή της μητέρας γιόρτασε σήμερα η ελληνική ομογένεια στην Κοινότητα Dandenong, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και στην ενορία του Αγίου Παντελεήμονος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Dandenong.

Όπως μας ενημερώνει από την Μελβούρνη ο Κώστας Αλαβέρας, η πρώτη ανθοδέσμη δόθηκε στην κυρία Καθολική Ζαφείρη από το χωριό Σιάννα της Ρόδου, η οποία σήμερα είναι 99 ετών! Η κα Ζαφείρη μετανάστευσε από τη Ρόδο στην Αυστραλία το 1955, πριν από 68 χρόνια και σήμερα λίγο πριν συμπληρώσει τα 100 έτη, έχει 3 παιδιά, 8 εγγόνια και 12 δισέγγονα!

Τη δεύτερη ανθοδέσμη έλαβε στην ίδια όμορφη εκδήλωση η κυρία Δέσποινα Ντόκου, η οποία επίσης μετανάστευσε από τη Ρόδο στη μακρινή Αυστραλία το 1974 και έχει 2 παιδιά και 4 εγγόνια.

Και ο Κώστας Αλαβέρας με καταγωγή από την Αντιμάχεια της Κω, μετανάστευσε στην Αυστραλία το 1966 και ζει στη Μελβούρνη.

“Αγαπητοί φίλες και φίλοι σήμερα ο σύλλογος ηλικιωμένων του Αγίου Παντελεήμονος DANDENONG διοργάνωσε μία πάρα πολύ ωραία εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι ιερείς πατήρ Αντώνιος κρινας ο πάτερ Δημήτριος Γαλάνης ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ηλικιωμένων ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ και Βικτωρίας κύριος Ιωάννης ΚΩΣΤΟΥΛΙΑΣ και η γραμματέας της ομοσπονδίας Μαρία Ιωάννου και των προέδρων στέφανο Καραμόσχος Εκπροσώπησε ο επί των δημοσίων σχέσεων Κώστας Αλαβέρας η κυρία καθολική Ζαφείρη ετών 99 από την ΡΟΔΟ πήρε την πρώτη ανθοδέσμη την δεύτερη την πήρε η κυρία Μαρία Ερμείδη ετών 73 από την ΚοζάνηΆννα Χριστοδούλου από την Κύπρο ετών 62 και η κυρία Δέσποινα Ντόκος ετών 74 από τη Ρόδο χρόνια πολλά σε όλους και συγχαρητήρια σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ηλικιωμένων και οπωσδήποτε στον πρόεδρο του Γιάννη Ντόκου”, αναφέρει ο κ. Αλαβέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα