Δριμεία επίθεση στη Δήμαρχο Τήλου Μαρία Καμμά εξαπέλυσε, μέσω του RV, ο Μάνος Χατζηφούντας (audio)

Το μέλλον της Τήλου είναι υπόθεση όλων μας, δηλώνει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τήλος – Νέα Πνοή» - Καταγγέλλει τη Δήμαρχο για τοξικότητα, διαπλοκή, διαχωρισμό των πολιτών, εκδικητικότητα και οικογενειοκρατία

Δριμεία επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον της δημοτικής αρχής εξαπέλυσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τήλου Μάνος Χατζηφούντας, στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, καταγγέλλοντας τη Δήμαρχο του νησιού Μαρία Καμμά για διαχωρισμό των κατοίκων, οικογενειοκρατία, τοξικότητα, πόλωση, διαπλοκή και εκδικητικότητα εναντίον των αντιπάλων της.

  • Της Νατάσας Παμπρή

Είναι μία κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι τωρινή. Η τοξικότητα που διαθέτει η κα Καμμά και η πόλωση που προκαλεί στο νησί δεν είναι πρωτόγνωρα φαινόμενα. Οι συμπολίτες μου πρέπει να δώσουν μία ευκαιρία στα νέα παιδιά, να διεκδικήσουν και αυτά μία τετραετία. Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός με 43 άτομα. Είμαστε πανέτοιμοι στον αγώνα μας, όπως είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τήλος – Νέα Πνοή» .

Πρόσθεσε μάλιστα ότι το έργο zero west “δεν είναι έργο της Δημάρχου, εκείνη το διαχειρίστηκε. Είναι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Το λευκό είχε να κάνει με την επιφυλακτικότητα ως προς τη διαχείριση του έργου. Θέλουμε μία πιο σύγχρονη προοπτική για το νησί μας. Μέχρι και το Μουσείο των ελεφάντων ήταν κλειστό και λειτούργησε μετά από δικές μας πιέσεις όταν ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με τα κοινά πριν από χρόνια. Είναι λυπηρό μετά από τόσα χρόνια να μην έχουμε ένα σύγχρονο Ιατρείο στο νησί, στο οποίο πρέπει να δοθεί προτεραιότητα”.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τήλου Μάνος Χατζηφούντας δήλωσε περήφανος και χαρούμενος, “καθώς η ομάδα μας είναι πλήρης και πανέτοιμη να αγωνιστεί με ήθος, πείσμα, επιμονή και αγάπη για να πάει ο τόπος μας μπροστά. Είναι εξαιρετική τιμή να ηγείσαι μίας ομάδας ανθρώπων που τους ενώνει η αγάπη για τον τόπο τους και η διάθεση για σκληρή δουλειά. Άνθρωποι που ο καθένας και η κάθε μία ξεκίνησαν από διαφορετική πολιτική αφετηρία και ενώθηκαν με αλληλοσεβασμό, εμπιστοσύνη και πίστη για τον κοινό στόχο.
Το Μέλλον της Τήλου είναι υπόθεση όλων μας. Είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τη μάχη των εκλογών, βέβαιοι πως θα καταφέρουμε την μεγάλη ανατροπή! Κατερχόμαστε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θεωρώντας πως η νίκη μας θα είναι νίκη όλων των συνδημοτών μας που επιθυμούν συνολική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα