Δραστηριότητες του υποψηφίου βουλευτή Δωδεκανήσου ΠΑ.ΣΟ.Κ. –ΚΙΝ.ΑΛ. Φώτη Χατζηδιάκου το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου

Συγκέντρωση με φίλους, Αυτοδιοικητικούς, εκπροσώπους φορέων και μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. , πραγματοποίησε το Σάββατο 1 /4, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  ΚΙΝΑΛ, Φώτης Χατζηδιάκος, στη κοινότητα Καλλυθιών.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας και οι συνάδελφοι του Αυτοδιοικητικοί καλωσορίζοντας τον υποψήφιο Βουλευτή, αναφέρθηκαν στην σωρευμένη εμπειρία του και στην γνώση των θεμάτων που απασχολούν τις Κοινότητες, και τα νησιά μας, αλλά και στη μέχρι τώρα παρουσία του στα κοινά.

Οι εκπρόσωποι των φορέων, έθεσαν τα θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή όπως:

Α) Τις εκποιήσεις των ακινήτων του δημοσίου μετά την κατάργηση των διατάξεων του ν. 719/79 με αποτέλεσμα την υπέρμετρη επιβάρυνση  των ιδιοκτητών αγροκτημάτων που ανήκαν στους προγόνους τους από την Ιταλοκρατία.

Β) Τα θέματα της διαχείρισης των παραλιών ,μετά την αιφνιδιαστική μεταβίβαση τους  με νόμο στην Ε.Τ.Α.Δ.

Γ) Την  επαναφορά των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.

Δ) Την  ακρίβεια.

Ε) Τα προβλήματα των δομών Υγείας.

ΣΤ) Την έλλειψη εργατικών χεριών εν όψει της νέας σεζόν.

Ο κ. Χατζηδιάκος ανέπτυξε τις θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. –ΚΙΝΑΛ. και την πρόταση του να χρηματοδοτηθούν οι δομές Υγείας με ποσοστό 10% από το Ταμείο Ανάκαμψης και όχι με 4,2% που διαθέτει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Επίσης είναι πάγια θέση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. –ΚΙΝ.ΑΛ η στήριξη των Αυτοδιοικητικών θεσμών, και η παραχώρηση της διαχείρισης των παραλιών στους Δήμους.

Τέλος επισήμανε τους κινδύνους που εγκυμονεί η ανεξέλεγκτη εισαγωγή εργαζομένων από τρίτες χώρες (Μπαγκλαντές-Αφγανιστάν) χωρίς την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων τόσο των ντόπιων, όσο και των ξένων εργαζομένων.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 2/4  ο κ. Χατζηδιάκος παρέστη στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο σύλλογος Καλυμνίων Ρόδου  στη μνήμη του Οσίου Σάββα του εν Καλύμνω και ακολούθως επισκέφθηκε την Κοινότητα Μασσάρων όπου ο Σύλλογος Γυναικών διοργάνωσε το Φεστιβάλ Διαγωνισμού Παραδοσιακής Μαγειρικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα