Δρ Γιάννης Φώτης: «To 2021 το Νότιο Αιγαίο αδιαμφισβήτητα κέρδισε σε ποιότητα επισκεπτών από ό,τι στην υπόλοιπη Ελλάδα» (ΗΧ)

 

«To 2021 το Νότιο Αιγαίο αδιαμφισβήτητα κέρδισε όχι μόνο την εμπιστοσύνη λόγω της επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας  covid – 19 , αλλά και σε μερίδιο αγοράς και σε ποιότητα επισκεπτών. Στο Νότιο Αιγαίο το 2021 ήρθε ο καλύτερος επισκέπτης από πλευράς εισοδηματικής στάθμης, από ό,τι στην υπόλοιπη Ελλάδα».

Αυτό δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5 ο Γιάννης Φώτης, Διδάκτωρ Τουριστικού Marketing και επιστημονικός συνεργάτης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε θέματα προβολής και διαχείρισης του προορισμού.

 

Ο κ. Γιάννης Φώτης μίλησε ακόμη για τα νέα ψηφιακά εργαλεία προβολής του προορισμού του Νοτίου Αιγαίου με στοχευμένες καμπάνιες σε χώρες του εξωτερικού, οι οποίες, ακριβώς λόγω της στόχευσής τους στο κοινό που απευθύνονται, έχουν εντυπωσιακά και μετρήσιμα αποτελέσματα, που φάνηκαν πολύ έντονα στις δύο δύσκολες και κρίσιμες σαιζόν του 2020 και του 2021.

Ακούστε τις δηλώσεις του Δρ Γιάννη Φώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα