Δωρεές στη δομή παροχής Συσσιτίου του Δήμου Ρόδου

Για ακόμη μια φορά η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, δέχτηκε μεγάλες προσφορές σε κατεψυγμένα και τρόφιμα μακράς διαρκείας από ξενοδοχειακές μονάδες και συλλόγους του νησιού μας.

Πιο συγκεκριμένα, η ΛΑΝΔΑ ΑΝ. ΞΕΝ. ΤΟΥΡ. ΕΤ. ¨RHODES BAY HOTEL & SPA¨, τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΡΟΔΟΥ Γ.Β. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. “THE IXIAN GRAND”, το KRESTEN ROYAL A.E. και το Σωματείο Εστιατόρων Ρόδου, με τη λήξη της τουριστικής περιόδου προσέφεραν στο συσσίτιο του δήμου άριστης ποιότητας τρόφιμα για την ενίσχυση των παροχών και της λειτουργίας του. Η προσφορά τους έχει γίνει θεσμός και η βοήθεια τους είναι πολύτιμη για την κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων του προγράμματος.

Σημαντική βοήθεια λαμβάνει η δομή ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγία Σοφία» όπου στέκεται συνοδοιπόρος μας στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Για την πολύτιμη προσφορά και τη συνεχή στήριξη τους στο Ίδρυμα μας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος – Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ., η Διεύθυνση και το προσωπικό του ΔΟΠ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους παραπάνω.

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου εύχεται και ελπίζει να συνεχιστούν αυτές οι προσφορές καθώς και να υπάρξουν και άλλοι που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των πολύτιμων αυτών κοινωνικών χορηγών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα