Δήμος Κω: Πρόσληψη εννέα ατόμων για τις ανάγκες πυρασφάλειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εννέα (09) άτομα, ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, θα προσλάβει ο Δήμος Κω, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με την ανακοίνωση υπ’ αριθ. ΣΟΧ 2/2024, για την αντιμετώπιση αναγκών στον τομέα της πυρασφάλειας, έως 31/10/2024 (λήξη της αντιπυρικής περιόδου).

Αιτήσεις κατατίθενται έως και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024.

Ολόκληρη η ανακοίνωση, για τους όρους πρόσληψης, έχει αναρτηθεί στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος καθώς και στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κω www.kos.gov.gr από όπου μπορούν να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση, και να την υποβάλουν μαζί με τα

απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ( [email protected] ), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο

εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην διεύθυνση:

Δήμος Κω, Ακτή Κουντουριώτη 7, ΤΚ 85300, Κως, στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κου Ντακούμη Βασίλειου ή Πάνου Δήμητρας ή Αλάβανου Εμμανουήλ, με τηλέφωνα επικοινωνίας 2242060 -481, -450, -489, έως και την Τετάρτη 12/06/2024.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Η

αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Γραφείο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα