Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, 2023

99.5

LIVE

Δήμος Κω: Αποστολή βοήθειας για πυρόπληκτους της Ρόδου

Στη Ρόδο, για τους πυρόπληκτους συμπατριώτες μας που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά, αποστέλλεται η βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκε από ευγενικές προσφορές Κώων πολιτών, επιχειρηματιών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, κοινωνικών και αθλητικών Φορέων του νησιού μας, με πρωτοβουλία του Δήμου Κω.

Τη μεταφορά των ειδών που συγκεντρώθηκαν (νερά, χυμοί, αρτοσκευάσματα, γάλα, είδη ατομικής υγιεινής) από την Πόλη της Κω και τις Κοινότητες Αντιμάχειας, Καρδάμαινας, Κεφάλου και Πυλίου, ανέλαβε δωρεάν η μεταφορική εταιρεία «Βελισσαρίου Εμμανουήλ ΙΚΕ».

Την ευθύνη συγκέντρωσης των ειδών είχε η Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Κω στον Τομέα Πρόνοιας κα Κανταρζή Σταματία, η οποία ευχαριστεί όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κω, αποδεικνύοντας για μια φορά ακόμη τα αισθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης του Κωακού λαού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα