Δήμος ΗΝ Κάσου: Μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτίρια για μία εβδομάδα

Ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, ως ελάχιστη συμβολή για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, θα τηρήσει επί μία εβδομάδα μεσίστιες τις σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτίρια, καθώς επίσης και στην πλατεία των Ηρώων πεσόντων Αγωνιστών.

Ο Δήμαρχος Μιχάλης Ερωτόκριτος σε συλλυπητήρια δήλωσή του τονίζει:

Είμαι συγκλονισμένος από την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία που στοίχισε την ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας και άφησε πολλούς τραυματίες.
Πιστεύω ότι εκφράζοντας όλες τις συμπατριώτισσες τους συμπατριώτες μου στέλνω τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων ευχόμενος παράλληλα γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες .
Σε μια εποχή που η ψηφιακή λειτουργία και η επικοινωνία στις αναπτυγμένες χώρες είναι τρόπος ζωής , δυστυχώς αυτό στη χώρα μας είναι ακόμα ζητούμενο διαχρονικά και ιδιαίτερα σε θέματα ασφαλείας τουλάχιστον όσον άφορα τις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες . Δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτουμε μακράν το πιο απαρχαιωμένο σιδηροδρομικό δίκτυο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εύχομαι η τραγωδία αυτή να αποτελέσει την αρχή του τέλους των εγκληματικών λαθών και παραλήψεων που γίνονται στην χώρα μας με αθώα θύματα .
Ο Δήμος μας συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος ως ελάχιστη συμβολή θα τηρήσει επί μία εβδομάδα μεσίστιες τις σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτίρια καθώς επίσης και στην πλατεία των Ηρώων πεσόντων Αγωνιστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα