Δημοπρατείται το έργο της διαπλάτυνσης της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου, στο τμήμα από Κάλαθο ως Λίνδο

Με προϋπολογισμό 8,97 εκ. ευρώ από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης - Γιώργος Χατζημάρκος: Τις πληγές που άνοιξε η συμμορία της μιζέριας την εποχή της αφθονίας, τις κλείνουμε εμείς σήμερα εν μέσω της μεγαλύτερης και πολυεπίπεδης κρίσης που γνώρισε ο τόπος

Τις επόμενες ημέρες δημοπρατείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το έργο της Βελτίωσης-Διαπλάτυνσης του τμήματος της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου από την Κάλαθο έως τη Λίνδο, με προϋπολογισμό 8,97 εκ. ευρώ από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Αυτό γνωστοποίησε σήμερα το πρωί με γραπτή δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, αναφέροντας συγκεκριμένα:

Η βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου, ξεκινά ✌️
Τις επόμενες ημέρες δημοπρατούμε το έργο της Βελτίωσης-Διαπλάτυνσης του τμήματος της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου από Κάλαθο έως Λίνδο, με προϋπολογισμό 8,97 εκ. Ευρώ, από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.
Ακούω συχνά το γνωστό “κλάμπ της κακομοιριάς” στην μουρμούρα που ψελλίζει και την κριτική που μας ασκεί για το οδικό δίκτυο και νομίζει κανείς, ακούγοντας τους, ότι μας παρέδωσαν υπερσύγχρονες λεωφόρους.
Ε, λοιπόν, μας παρέδωσαν το πιο προβληματικό οδικό δίκτυο με αναρίθμητες κακοτεχνίες και ελλείψεις και στα χέρια μας υλοποιούνται, σε αυτό, τα μεγαλύτερα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας που έγιναν στην ιστορία των νησιών.
Ναι, τις πληγές που άνοιξε η συμμορία της μιζέριας την εποχή της αφθονίας, τις κλείνουμε εμείς σήμερα εν μέσω της μεγαλύτερης και πολυεπίπεδης κρίσης που γνώρισε ο τόπος.
Κάθε Μέρα, με πολλή και σκληρή δουλειά και χωρίς να λυγίζουμε απο τα προβλήματα της εποχής.
Με αφοσίωση, με νοικοκυριό, με προτεραιότητες και σχέδιο ✌️

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα